Acasa » Noutati
 

Noutati

Afla cele mai noi informatii despre activitatea noastra si evenimentele care urmeaza sa se intample. Acum poti sa stii totul verificand doar aceasta sectiune de noutati. Stii toate informatiile la orice ora doresti si poti beneficia de toate avantajele oferite de aceste informatii. Fii primul care le afla si le spune mai departe colaboratorilor sai !

Vrei sa aflii ce firme noi ni s-au alaturat ca si partenere? Aici gasesti toate informatiile despre firmele noi contractate ca si partenere si despre serviciile si reducerile pe care le ofera clientilor sai.

Beneficiaza si tu de ultimele noutati !

 

 
 

Planul secret de la Ministerul Sanatatii

 


    Introducerea unui RCA medical si eliminarea contributiei de 10,7%
 

Detalii
 

Ce ii lipsește reformei in sănătate?

 

    Putem invăța management chiar și de la greci.

 

Detalii
 
 

Cea mai mare schimbare din sistemul sanitar?

 


Un pasaj din bugetul Ministerului Sanatatii confirma pentru prima data intr-un document oficial intentia ministrului Nicolaescu, comunicata public in mai multe randuri, de a desfiinta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate. Pasajul respectiv ar echivala cu o schimbare fara precedent in sistemul sanitar romanesc.

Detalii
 

Se lansează un card de cumpărături cu mari reduceri

 


Proiectul Salve Card ia amploare. La un an de la înfiinţare si cu o structura de 120.000 de membri, Salve Grup lanseaza un card de cumpărături cu reduceri cuprinse între 5 % şi 100% la 1.600 de clinici medicale din toată ţara.

 

Detalii
 

Produsele Avita Premium si supriza de la salve card

 


Feedback

"Am primit produsele despre care am scris, mai exact 
Chewing C 500 și Aloe Vera & Enzimes și le-am inclus deja în terapia mea curentă.

Mulțumesc www.avitapremium.ro pentru această ocazie de a beneficia de două produse excelente pentru sănătate".

 

Detalii
 

Mesaj de Sarbatori Salve Club

 


Mesajul D-lui Director Executiv Calin Donca Oncioiu trimis spre structura companiei de 120.000 de colaboratori cu ocazia sarbatorilor de iarna!

Detalii
 

Legea Sanatatii intra dupa alegeri in dezbaterea Guvernului

 


Proiectul Legii Sanatatii va fi supus dezbaterii Guvernului imediat dupa alegerile parlamentare, a anuntat ieri Consilierul pe Probleme de Sanatate al Primului Ministru, Vasile CEPOI, citat de presa centrala. Principalele modificari si completari vizeaza CNAS - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si pachetul de baza de servicii oferit asiguratilor.

Detalii
 

Arafat: Proiectul legii Sănătăţii va fi finalizat până la sfârşitul anului, dar va fi dezbătut după alegeri

 


Proiectul legii Sănătăţii este în curs de perfecţionare şi ar urma să fie terminat până la sfârşitul acestui an, dar va fi dezbătut după alegerile parlamentare de către viitorul Guvern şi trimis ulterior Parlamentului, a anunţat marţi ministrul Sănătăţii, Raed Arafat.

Detalii
 

Se schimba legea sanatatii

 

Noua lege a sănătăţii va schimba şi sistemul de asigurări de sănătate. Deocamdată, autorităţile nu ştiu exact cum va funcţiona sistemul.

Detalii
 

Restructurarea companiilor de stat şi reforma sănătăţii, cruciale pentru bugetul României

 


Preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, a declarat, după întrevederea cu premierul Victor Ponta, că Guvernul României trebuie să facă progrese în reformele structurale, restructurarea companiilor de stat şi reforma din sănătate fiind cruciale pentru sustenabilitatea pe termen lung a bugetului ţării.

Detalii